• Pokličite za pomoč: 01 364 10 90
Language
Pozdravljen Gost!
Košarica


Spoštovana obiskovalka ali obiskovalec v spletni trgovini Darila Vike!

Sporočamo vam, da se v spletni trgovini Darila Vike zavedamo, da je najbolj pomembno vaše zadovoljstvo ob nakupu izdelkov iz naše spletne trgovine.

Zato smo vas razbremenili vseh skrbi in vam za nakupe v skupni vrednosti nad 100 EUR brezplačno, preko pogodbenih izvajalcev v najkrajšem možnem času dostavimo vaš izdelek na vaš dom, v službo ali drug želeni naslov širom po Sloveniji. Verjemite, da vas bo udobnost spletnega nakupovanja v kratkem času popolnoma prevzela. Še posebej, če izberete plačilo na podlagi predračuna in tako nimate opravka z gotovino in mimogrede prihranite še provizijo Pošte Slovenije v višini 1,07% od vrednosti pošiljke oz. minimalno 1,05 EUR.

brezplačno dostavo pri nakuph nad 100 EUR in izčrpnim opisom prodajnih artiklov smo sledili potrebam sodobnega kupca po udobnem nakupovanju iz domačega fotelja ob katerikoli uri brez nepotrebnega obiskovanja nakupovalnih centrov in dodatnega stroška za gorivo, parkiranje ali avtobusno vozovnico.

Vse to samo zato, da bi vas razveselili z izdelki iz naše spletne trgovine in vam prihranili vaš dragocen čas, da ga boste lahko porabili za tisto, kar vam je najljubše!

Želimo vam prijetno nakupovanje in se veselimo vašega naročila,

Ekipa Darila Vike